Croative.net

Switch to desktop Register Login

7dnevno: Novi politički tjednik na kioscima! Svakog petka za samo pet kuna čitajte ono što drugi skrivaju!

  • Autor  dnevno.hr
  • Veličina slova smanji veličinu slova smanji veličinu slova povećaj slova povećaj slova
  • Printaj
  • E-mail
  • Podijeli
Ocijeni
(1 Glas)

U prvom broju novog tjednika moći ćete čitati o tome tko presuđuje Sanaderu u najvećoj korupcijskoj aferi, o poreznom raju regionalnih mafijaša, hrvatskih političara i tajkuna, udbaša i kosovaca u Panami, kako Severinu pritišće kredit pa "lovi" Luku Rajića, te ostale teme koje se nitko ne usudi ili ne smije otvoriti.

U tjedniku ćete moći pročitati i sjajne kolumne Zvonimira Hodaka, Tihomira Dujmovića, Jure Zovka i Davora Gjenera. Veliki prilog o zdravlju oduševit će i najzahtjevnije među Vama.

Sviđa vam se ovo? – klikni

 
 
Na kioske je izašao prvi broj novog političkog tjednika 7dnevno! Za samo pet kuna od danas možete čitati ono što svi drugi skrivaju.

Portal Dnevno je u ovoj godini ostvario najveći rast od svih portala prisutnih na Internet tržištu, pri čemu nam je čitanost ove godine porasla za više od 100 posto. U proteklih godinu u pol dana rast je, prema podacima Gemiusa, još vrtoglaviji: 350 posto! Kako ste za taj rast zaslužni isključivo Vi, dragi čitatelji, odlučili smo da Vam se odužimo te ponudimo i tiskano izdanje. Cenzura među hrvatskim mainstream medijima došla je na takvu razinu da je istina teško dokučiva, a na tržištu nema ozbiljnijeg domoljubnog medija, pa nam je tisuće čitatelja našeg portala postavljalo pitanje: "Kad ćete konačno u tisak?"

Nakon nestrpljivog iščekivanja, prvi broj izašao je na kioske u petak, 29. studenog.

U prvom broju novog tjednika moći ćete čitati o tome tko presuđuje Sanaderu u najvećoj korupcijskoj aferi, o poreznom raju regionalnih mafijaša, hrvatskih političara i tajkuna, udbaša i kosovaca u Panami, kako Severinu pritišće kredit pa "lovi" Luku Rajića, te ostale teme koje se nitko ne usudi ili ne smije otvoriti. U tjedniku ćete moći pročitati i sjajne kolumne Zvonimira Hodaka, Tihomira Dujmovića, Jure Zovka i Davora Gjenera. Veliki prilog o zdravlju oduševit će i najzahtjevnije među Vama.

Moramo naglasiti kako je u pripremi i pretplata na 7dnevno. Sve zainteresirane pravne i fizičke osobe pozivamo da se s pitanjima oko pretplate jave na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Ukoliko imate primjedbe, upite, prijedloge, budite slobodni napisati nam ih na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

A sada – trk na kiosk po prvi broj novog političkog tjednika – 7dnevno! - kažu na portalu dnevno.hr

 

Zadnji put izmjenjeno

© 2011-2012. Croative.net. Sva prava pridržana

Top Desktop version